Check Beschikbaarheid

Welkom

bij hotel Aan de Linge, ook in Coronatijd

‘s Ochtends wakker worden in een gezellige kamer met uitzicht op de Linge of een wiel. Helemaal tot rust gekomen door de mooie waterrijke omgeving. De vogels buiten zingen al vrolijk hun liedjes. Genieten van een lekker ontbijt in het sfeervolle restaurant, waar je ook weer uitkijkt op de Linge. Je lekker zen voelen, helemaal ontzorgd: dat doen de natuur en ons hotel met je.

Onze Corona maatregels

Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Gelukkig is zowel ons restaurant als ons terras erg ruim opgezet, wat ons de mogelijkheid biedt om veel ruimte (2,3 meter) tussen de tafels te creëren.  Wij verzoeken u om uw eigen verantwoordelijkheid te nemen en alleen langs te komen als u gezond bent. Wij hanteren de volgende regels:
1.      Reserveer bij voorkeur uw tafel en houdt u aan de afgesproken aankomsttijd.
2.      Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen. Wij hebben zeep voor u klaar staan.
3.      Bij de ingang wacht u tot een van onze medewerkers u naar uw tafel begeleidt.
4.      U verplaatst geen stoelen en tafels zonder overleg met ons.
5.      U bent zelf verantwoordelijk om de richtlijnen van RIVM betreffende uw groepssamenstelling in acht te nemen.

   

Belevenissen

De Linge beleven, met hotel Aan de Linge als thuisbasis. Genieten van de rijke natuur. Watervogels, buizerds, kievitten; ze leven allemaal in de buurt van de rivier. De Linge ervaar je vanuit het hotel, wandelend of op de fiets, in een ecobootje, op een SUP-board, of vanaf ons ruime terras.

Reacties van gasten

Sabine, Zwolle
“Onze overnachting in het weekend was een genot. Samen met onze twee kinderen er even tussenuit. Er is voldoende te beleven in de omgeving van het hotel. Wij hebben een boottocht gedaan en hebben veel gefietst. Het is heerlijk wakker worden zo aan het water. De kinderen vonden het geweldig om in de vroege ochtend de reeën en vogels te zien op het eilandje.”
Michael van Boven
“Met de hele familie 's avonds uiteten geweest. Het menu is gevarieerd en bestaat uit heerlijke gerechten. Het personeel maakte de avond zeer aangenaam en we konden tot laat in de avond nog eten bestellen. Er wordt echt rekening gehouden met wat jij als klant wilt.”
Petra van de Vorst
“Eerst heb ik doordeweeks een keer geluncht in het restaurant en dat was heerlijk. Omdat de lunch zo goed beviel, hebben we ook met zijn tweeën een weekend overnacht in het hotel. Allebei zijn zeker een aanrader! Vooral met het mooie uitzicht en het vriendelijke personeel.”
Previous
Next