Vorige slide
Volgende slide

Check Beschikbaarheid

Welkom

bij hotel Aan de Linge

  • Wat leuk dat u onze website bezoekt!
  • Voor vragen neem gerust contact met ons op via: info@hotelaandelinge.nl 

  • ’s Ochtends wakker worden in een gezellige kamer met uitzicht op de Linge of een wiel. Helemaal tot rust gekomen door de mooie waterrijke omgeving. De vogels buiten zingen al vrolijk hun liedjes. Genieten van een lekker ontbijt in het sfeervolle restaurant, waar je ook weer uitkijkt op de Linge. Je lekker zen voelen, helemaal ontzorgd: dat doen de natuur en ons hotel met je.

 

 

    

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Belevenissen

De Linge beleven, met hotel Aan de Linge als thuisbasis. Genieten van de rijke natuur. Watervogels, buizerds, kievitten; ze leven allemaal in de buurt van de rivier. De Linge ervaar je vanuit het hotel, wandelend of op de fiets, in een ecobootje, op een SUP-board, of vanaf ons ruime terras. Zie vanuit je hotelkamer de bootjes langs varen, en geniet van de rijke omgeving!

Reacties van gasten

Sabine, Zwolle
Lees verder
“Onze overnachting in het weekend was een genot. Samen met onze twee kinderen er even tussenuit. Er is voldoende te beleven in de omgeving van het hotel. Wij hebben een boottocht gedaan en hebben veel gefietst. Het is heerlijk wakker worden zo aan het water. De kinderen vonden het geweldig om in de vroege ochtend de reeën en vogels te zien op het eilandje.”
Michael van Boven
Lees verder
“Met de hele familie 's avonds uiteten geweest. Het menu is gevarieerd en bestaat uit heerlijke gerechten. Het personeel maakte de avond zeer aangenaam en we konden tot laat in de avond nog eten bestellen. Er wordt echt rekening gehouden met wat jij als klant wilt.”
Petra van de Vorst
Lees verder
“Eerst heb ik doordeweeks een keer geluncht in het restaurant en dat was heerlijk. Omdat de lunch zo goed beviel, hebben we ook met zijn tweeën een weekend overnacht in het hotel. Allebei zijn zeker een aanrader! Vooral met het mooie uitzicht en het vriendelijke personeel.”
Vorige
Volgende

Over ons

Hotel aan de Linge is een prachtig hotel gelegen aan de gelijknamige rivier de Linge. Je kunt bij ons terecht voor overnachtingen, vergaderingen met een belevenis en voor heerlijke gerechten in ons restaurant of loungen op ons prachtige nieuwe terras. Wij, Gerda en Marco Kruger, hopen je snel te mogen ontmoeten!