Previous
Next

Check Beschikbaarheid

Welkom

bij hotel Aan de Linge, ook in Coronatijd


  • ’s Ochtends wakker worden in een gezellige kamer met uitzicht op de Linge of een wiel. Helemaal tot rust gekomen door de mooie waterrijke omgeving. De vogels buiten zingen al vrolijk hun liedjes. Genieten van een lekker ontbijt in het sfeervolle restaurant, waar je ook weer uitkijkt op de Linge. Je lekker zen voelen, helemaal ontzorgd: dat doen de natuur en ons hotel met je.

Iets te vieren? Je trouwdag, jubileum of reunie?

Bij ons kun je met maximaal 30 mensen je feestje vieren. Conform de regels en natuurlijk me

t 1,5 meter afstand van elkaar. Wij beschikken over een ruimte van 200 m2, die voorzien is van een bar en gezellige hoekjes. Bovendien bieden wij je uitzicht op de Linge!

Wij beschikken over een grote vergaderruimte die we zo in kunnen richten dat er 25 mensen kunnen vergaderen op 1,5 meter afstand van elkaar. Hapjes, snacks en drankjes komen wij u graag brengen tijdens de vergadering of erna. Meerdaags vergaderen? Ook dat kan. Wij hebben slaapplekken voor 30 mensen. Informeer naar de mogelijkheden: 0183-840323. 

Informeer naar de mogelijkheden: 0183-840323.

  • Op 1,5 meter afstand vergaderen met max 25 mensen, bij ons kan het!
Onze Corona maatregels:

Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Gelukkig is zowel ons restaurant als ons terras erg ruim opgezet, wat ons de mogelijkheid biedt om veel ruimte (2,3 meter) tussen de tafels te creëren.  Wij verzoeken je om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en alleen langs te komen als je gezond bent. Wij hanteren de volgende regels:
1.      Reserveer bij voorkeur je tafel en houdt  je aan de afgesproken aankomsttijd.
2.      Bij binnenkomst desinfecteer je je handen. Wij hebben zeep klaar staan.
3.      Bij de ingang wacht je tot een van onze medewerkers je komt halen.
4.      Je verplaatst geen stoelen en tafels zonder overleg met ons.
5.      Je bent zelf verantwoordelijk om de richtlijnen van RIVM betreffende je groepssamenstelling in acht te nemen.
6.      Vanwege de steeds veranderende maatregelen omtrent het Coronavirus kunnen teksten op deze site niet courant zijn.

Belevenissen

De Linge beleven, met hotel Aan de Linge als thuisbasis. Genieten van de rijke natuur. Watervogels, buizerds, kievitten; ze leven allemaal in de buurt van de rivier. De Linge ervaar je vanuit het hotel, wandelend of op de fiets, in een ecobootje, op een SUP-board, of vanaf ons ruime terras.

Reacties van gasten

Sabine, Zwolle
Lees verder
“Onze overnachting in het weekend was een genot. Samen met onze twee kinderen er even tussenuit. Er is voldoende te beleven in de omgeving van het hotel. Wij hebben een boottocht gedaan en hebben veel gefietst. Het is heerlijk wakker worden zo aan het water. De kinderen vonden het geweldig om in de vroege ochtend de reeën en vogels te zien op het eilandje.”
Michael van Boven
Lees verder
“Met de hele familie 's avonds uiteten geweest. Het menu is gevarieerd en bestaat uit heerlijke gerechten. Het personeel maakte de avond zeer aangenaam en we konden tot laat in de avond nog eten bestellen. Er wordt echt rekening gehouden met wat jij als klant wilt.”
Petra van de Vorst
Lees verder
“Eerst heb ik doordeweeks een keer geluncht in het restaurant en dat was heerlijk. Omdat de lunch zo goed beviel, hebben we ook met zijn tweeën een weekend overnacht in het hotel. Allebei zijn zeker een aanrader! Vooral met het mooie uitzicht en het vriendelijke personeel.”
Previous
Next

Over ons

Hotel aan de Linge is een prachtig hotel gelegen aan de gelijknamige rivier de Linge. Je kunt bij ons terecht voor overnachtingen, vergaderingen met een belevenis en voor heerlijke gerechten in ons restaurant of loungen op ons prachtige nieuwe terras. Wij, Gerda en Marco Kruger, hopen je snel te mogen ontmoeten!