• Hotel

  Hotel aan de Linge ligt op een prachtige locatie aan de gelijknamige rivier ‘de Linge’. Het uitzicht is fantastisch: niets dan water, weilanden en groen, zo ver als het oog kan reiken. Het hotel is door de inrichting, de prijs en de omgeving geschikt voor iedereen. Van jong tot oud en van zakelijke afspraken tot gezinsovernachtingen.

 • De kamers in het hotel

  3- en 4 persoons kamers:
  Het hotel heeft 15 kamers, waarvan 4 appartementen, deze zijn geschikt  voor 3 en 4 personen. Deze appartementen hebben een eigen keuken, een eigen badkamer, 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank. Voor gezinnen met drie kinderen is het ook mogelijk om er nog een bed bij te plaatsen.

  4-persoons familiekamer:
  In het hotel is ook een familiekamer, deze is geschikt voor maximaal 4 personen.

  1- en 2 persoons kamers:
  Verder zijn er 9 tweepersoonskamer en 1 eenpersoonskamer.

  Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer inclusief toilet en in het hele hotel is er gratis Wi-Fi! Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in het hotel.

 • Geniet van de unieke omgeving

  Vanuit het hotel kijkt u uit op het water van de Linge en een schiereiland of de Oude Wiel. ‘s Morgens ontwaakt u dan ook met een prachtig uitzicht en ziet u misschien ook wel de wilde herten, vogels of andere dieren rondlopen. Dat is nog eens genieten op de vroege ochtend!

  Het gebied rondom het hotel is erg fiets- en wandelvriendelijk en u geniet van een mooi uitzicht dankzij de vele rivieren, weilanden, boomgaarden en vrije stukjes natuur. Zit u liever op het water? Ook dan is er voor u meer als genoeg te beleven. U kunt in de regio namelijk kano’s of sloepen huren en uw eigen route varen of u laat u varen en neemt deel aan een prachtige rondvaart.

 • Veel te beleven

  Rondom het hotel is er voldoende te beleven en te ervaren, zowel overdag als in de avond. U kunt in Leerdam bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de glasfabriek ‘Royal Leerdam Crystal’ en hier een uitgebreide rondleiding krijgen. Of ga een kijkje nemen bij de glasblazerij, dit is gegarandeerd een unieke ervaring!

  Verder kunt u de prachtige forten in de omgeving bezoeken. Zo liggen Fort Asperen, Fort Vuren en het GeoFort op een steenworp afstand van het hotel. Terwijl u de forten bezoekt, fietst of wandelt u door een prachtig gebied.

  In de avonduren zijn er gezellige restaurantjes en barretjes open in de omgeving. Gorinchem, Arkel en Leerdam zijn vanaf het hotel goed te bereiken. Uiteraard kunt u ook in ons restaurant van een heerlijke maaltijd genieten of een drankje en een hapje nuttigen op ons prachtige terras.

 • Faciliteiten en activiteiten

  Het hotel kan perfect functioneren als centrale locatie voor fietstochten, boottochten, wandelingen en gewoon genieten in het prachtige natuur- en riviergebied aan De Linge.

  Het hotel biedt ook de mogelijkheid om met uw eigen boot aan te meren. Kleinere bootjes kunnen direct voor het terras aanmeren. Met boten tot 2 meter diepte kan aangelegd worden aan de kade naast het terras.