Restaurant

Hotel aan de Linge heeft een prachtig ruim restaurant, waar u kunt genieten van het uitzicht op de Linge en van het heerlijke eten dat wij met liefde voor u bereiden. Ook voor zakenlunches is ons restaurant uitermate geschikt, we hebben hoekjes waar u meer privacy heeft. Voor een vergadering kunt u terecht in onze vergaderzaal.  Zowel ons restaurant als onze vergaderzaal zijn voorzien van airco.

Terras aan het water

In de maanden waar het zonnetje zich laat zien, kan je bij ons de Linge van heel dichtbij ervaren. Ons terras ligt echt pal aan het water. Je waant je midden in de natuur. Bootjes varen langs, ganzen vliegen gakkend over het water. En jij bent toeschouwer! Met een lekker wijntje of genietend van een met zorg bereide lunch of diner. Of gewoon met een kopje koffie en een heerlijk gebakje.

Nieuw op ons terras is het loungegedeelte, waar je je in een strandtent op Ibiza waant. Hier kom je echt tot rust! We leggen jou en je gezelschap graag in de watten met een glaasje bubbels en borrelhapjes. We zien je graag verschijnen!

Belevenissen

De Linge beleven, met hotel Aan de Linge als thuisbasis. Genieten van de rijke natuur. Watervogels, buizerds, kievitten; ze leven allemaal in de buurt van de rivier. De Linge ervaar je vanuit het hotel, wandelend of op de fiets, in een ecobootje, op een SUP-board, of vanaf ons ruime terras.

Reacties van klanten

Sabine, Zwolle
Lees verder
“Onze overnachting in het weekend was een genot. Samen met onze twee kinderen er even tussenuit. Er is voldoende te beleven in de omgeving van het hotel. Wij hebben een boottocht gedaan en hebben veel gefietst. Het is heerlijk wakker worden zo aan het water. De kinderen vonden het geweldig om in de vroege ochtend de reeën en vogels te zien op het eilandje.”
Michael van Boven
Lees verder
“Met de hele familie 's avonds uiteten geweest. Het menu is gevarieerd en bestaat uit heerlijke gerechten. Het personeel maakte de avond zeer aangenaam en we konden tot laat in de avond nog eten bestellen. Er wordt echt rekening gehouden met wat jij als klant wilt.”
Petra van de Vorst
Lees verder
“Eerst heb ik doordeweeks een keer geluncht in het restaurant en dat was heerlijk. Omdat de lunch zo goed beviel, hebben we ook met zijn tweeën een weekend overnacht in het hotel. Allebei zijn zeker een aanrader! Vooral met het mooie uitzicht en het vriendelijke personeel.”
Previous
Next

Over ons

Hotel aan de Linge is een prachtig hotel gelegen aan de gelijknamige rivier de Linge. Je kunt bij ons terecht voor overnachtingen, vergaderingen met een belevenis en voor heerlijke gerechten in ons restaurant of loungen op ons prachtige nieuwe terras. Wij, Gerda en Marco Kruger, hopen je snel te mogen ontmoeten!