Restaurant

met 2,3 meter afstand tussen tafels!

Hotel aan de Linge heeft een prachtig ruim restaurant, waar u ook in Corontijd  kunt genieten van het uitzicht op de Linge en van het heerlijke eten dat wij met liefde voor u bereiden. Ook voor zakenlunches is ons restaurant uitermate geschikt, we hebben hoekjes waar u meer privacy heeft. Voor een vergadering kunt u terecht in onze vergaderzaal.  Zowel ons restaurant als onze vergaderzaal zijn voorzien van airco.

Onze Corona maatregels

Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Gelukkig is zowel ons restaurant als ons terras erg ruim opgezet, wat ons de mogelijkheid biedt om veel ruimte (2,3 meter) tussen de tafels te creëren.  Wij verzoeken u om uw eigen verantwoordelijkheid te nemen en alleen langs te komen als u gezond bent. Wij hanteren de volgende regels:
1.      Reserveer bij voorkeur uw tafel en houdt u aan de afgesproken aankomsttijd.
2.      Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen. Wij hebben zeep voor u klaar staan.
3.      Bij de ingang wacht u tot een van onze medewerkers u naar uw tafel begeleidt.
4.      U verplaatst geen stoelen en tafels zonder overleg met ons.
5.      U bent zelf verantwoordelijk om de richtlijnen van RIVM betreffende uw groepssamenstelling in acht te nemen.

    

 

Afhaalmenu

U kunt uw eten ook afhalen bij ons. U geeft uw bestelling op de dag zelf voor 15.00 uur via 0183-840323
of email: info@hotelaandelinge.nl. Afhalen kan tussen 17.00 en 19.00 uur. 

Terras aan het

In de maanden waar het zonnetje zich laat zien, kan je bij ons de Linge van heel dichtbij ervaren. Ons terras ligt echt pal aan het water. Je waant je midden in de natuur. Bootjes varen langs, ganzen vliegen gakkend over het water. En jij bent toeschouwer! Met een lekker wijntje of genietend van een met zorg bereide lunch of diner. Of gewoon met een kopje koffie en een heerlijk gebakje.

Nieuw op ons terras is het loungegedeelte, waar je je in een strandtent op Ibiza waant. Hier kom je echt tot rust! We leggen jou en je gezelschap graag in de watten met een glaasje bubbels en borrelhapjes. We zien je graag verschijnen!

Belevenissen

De Linge beleven, met hotel Aan de Linge als thuisbasis. Genieten van de rijke natuur. Watervogels, buizerds, kievitten; ze leven allemaal in de buurt van de rivier. De Linge ervaar je vanuit het hotel, wandelend of op de fiets, in een ecobootje, op een SUP-board, of vanaf ons ruime terras.

Reacties van klanten

Sabine, Zwolle
“Onze overnachting in het weekend was een genot. Samen met onze twee kinderen er even tussenuit. Er is voldoende te beleven in de omgeving van het hotel. Wij hebben een boottocht gedaan en hebben veel gefietst. Het is heerlijk wakker worden zo aan het water. De kinderen vonden het geweldig om in de vroege ochtend de reeën en vogels te zien op het eilandje.”
Michael van Boven
“Met de hele familie 's avonds uiteten geweest. Het menu is gevarieerd en bestaat uit heerlijke gerechten. Het personeel maakte de avond zeer aangenaam en we konden tot laat in de avond nog eten bestellen. Er wordt echt rekening gehouden met wat jij als klant wilt.”
Petra van de Vorst
“Eerst heb ik doordeweeks een keer geluncht in het restaurant en dat was heerlijk. Omdat de lunch zo goed beviel, hebben we ook met zijn tweeën een weekend overnacht in het hotel. Allebei zijn zeker een aanrader! Vooral met het mooie uitzicht en het vriendelijke personeel.”
Previous
Next