• Restaurant

  Hotel aan de Linge heeft een prachtig restaurant. In het restaurant kunt u heerlijk vertoeven. Het is geschikt voor een simpele zakelijke lunch, maar ook voor uitgebreide familiediners en romantische diners met zijn tweeën.

  Graag willen wij iedereen kennis met ons laten maken. Daarom verloten wij elke week van november onder al onze eters een 3 gangen menu voor 2 personen!

  Verder hebben wij in de maand november een Plate service actie met keuze uit:
  Kip piri piri
  Kipsaté
  Wiener schnitzel
  Varkenshaaspuntjes met champignonroomsaus
  Voor maar €10,- p.p.

  Gelieve vooraf te reserveren en geef bij uw reservering aan dat u van de Plate service gebruik wilt maken.
 • Wat staat er op het menu?

  De keuken heeft gevarieerde gerechten waar dan ook van alles verkrijgbaar is. Het grootste gedeelte van onze gerechten komen voort uit de Hollandse keuken. Zo kunt u kiezen voor een tongfilet maar ook voor een heerlijke varkenshaas.

  Onze specialiteiten zijn ook erg gewild. Vooral de gebakken ossenhaaspuntjes met champignons, paprika en uitjes in rode wijn truffelsaus. Andere gewilde specialiteiten zijn onze tournedos met pepersaus en onze kipsaté.

  Ons nieuwe 3 gangen maand menu november, met keuze uit:

  Voorgerecht:
  Soep
  Eendenborst salade
  Carpaccio
  Garnalencocktail

  Hoofdgerecht:
  Zachte kangoeroe biefstuk met ketjapsaus
  Boswachter
  Botermalse Eendenborstfilet met portsaus
  Groente quiche
  Wildzwijn haas met whisky cerisesaus

  Nagerecht:
  Dame blanche
  Speculoos ijstaartje
  Iriskoffie
  Kekumsgenot

  3 gangen voor maar €29,95 p.p.

 • Binnen en buiten zitten

  Als u wilt genieten van de buitenlucht, dan kunt u heerlijk buiten op het terras plaatsnemen. Is het buiten net iets te fris, dan neemt u binnen plaats in het restaurant. Een prachtig uitzicht heeft u overal! Even heerlijk naborrelen kunt u binnen bijvoorbeeld ook in onze loungehoek bij de open haard.

 • Openingstijden

  Wij streven ernaar dat u voldoende tijd heeft om te genieten in ons restaurant en dat u zich niet hoeft te haasten. Daarom kunt u tot 21.30 uur gerechten van ons hoofdmenu bestellen. Bent u later of wilt u na dit tijdstip nog iets eten, dan kunt u gebruik maken van de kleine kaart totdat de keuken van het restaurant sluit. Deze sluit rond 23.30/00.00 uur.