Vergaderen

aan de Linge

Bij ons bestaat de mogelijkheid om in groepen van 10 tot 25/30 personen te vergaderen, zowel per dagdeel of tot meerdere dagen, met overnachtingen en volledige verzorging. Ook voor kleinere groepen beschikken wij over passende ruimtes. We maken graag een pasklare aanbieding/offerte  gebaseerd op kosten per deelnemer, kosten per dagdeel, of per ruimte. Bespreek met ons wat jullie wensen zijn met betrekking tot de catering, wij spelen hier graag op in.

 

Vergaderarrangementen

4-uurs vergaderarrangement

Jullie beschikken een dagdeel (hele ochtend of middag) over onze plenaire vergaderruimte met uitzicht op de Linge. In de pauze kunnen jullie op het terras kijken naar de vele (water) vogels en genieten van hun vreedzame gekwaak en gekwetter. Koffie, thee, water en lekkernijen hebben wij voor jullie klaar gezet. Flipover, whiteboard, beamer, flatscreen en Wi-Fi zijn beschikbaar. Parkeren is gratis en naast het hotel.

 

Vanaf €27,50 p.p.

8-uurs vergaderarrangement

Jullie beschikken 2 dagdelen (hele dag) over de plenaire vergaderruimte. Op het ruime balkon met diverse zitjes kunnen jullie in de pauze de Linge van nog dichterbij beleven. Koffie, thee, water en lekkernijen staan voor jullie klaar.  En tussen de middag verzorgen wij een heerlijke lunch met verse producten Flipover, whiteboard, beamer, flatscreen en Wi-Fi zijn beschikbaar. Parkeren is gratis en naast het hotel.

Vanaf €50,00 p.p.

12-uurs vergaderarrangement

Jullie beschikken drie dagdelen (ochtend,middag en avond) over onze ruime plenaire vergaderruimte met uitzicht op de Linge. In de pauze kunnen jullie op het terras kijken naar de vele (water) vogels en genieten van hun vreedzame gekwaak en gekwetter. Koffie, thee, water en lekkernijen hebben wij voor jullie klaar gezet. Flipover, whiteboard, beamer, flatscreen en Wi-Fi zijn beschikbaar. Parkeren is gratis en naast het hotel.

Vanaf €90,00 p.p.

24-uurs vergaderarrangement

Jullie beschikken een hele dag en avond over onze ruime plenaire vergaderruimte met uitzicht op de Linge. Daarna overnachten jullie in een ruime comfortabele hotelkamer. Wij voorzien jullie graag van koffie, thee, water en lekkernijen in de vergaderruimte en tussen de middag verzorgen wij een heerlijke lunch met verse producten. ’s Avonds staat er een culinair 3-gangen diner van het huis voor jullie klaar,  En ’s Ochtends kunnen jullie genieten van een uitgebreid ontbijt in ons gezellige restaurant met uitzicht op de Linge. Flipover, whiteboard, beamer, flatscreen en Wi-Fi zijn beschikbaar. Parkeren is gratis en naast het hotel.

Vanaf €155,00 p.p.p.n.

32-uurs vergaderarrangement

Jullie beschikken een hele dag inclusief avond en de daaropvolgende ochtend over onze ruime plenaire vergaderruimte. ’s Nachts overnachten jullie in ruime comfortabele hotelkamers. Wij voorzien jullie graag van koffie, thee, water en lekkernijen in de vergaderruimte en tussen de middag verzorgen wij een heerlijke lunch met verse producten. ’s Avonds staat er een culinair 3-gangen diner van het huis voor jullie klaar,  En ’s Ochtends kunnen jullie genieten van een uitgebreid ontbijt in ons gezellige restaurant met uitzicht op de Linge. En daarna nog even doorvergaderen en ook nog genieten van het mooie uitzicht op het water. Flipover, whiteboard, beamer, flatscreen en Wi-Fi zijn beschikbaar. Parkeren is gratis en naast het hotel.

Vanaf €185,00 p.p.p.n.

Bovenstaande tarieven kunnen variëren afhankelijk van specifieke wensen t.a.v. catering, verzorging en dergelijken. 

*Bij een bezetting van 2 personen per kamer, bij 1 persoon per kamer geldt een opslag van €30,- p.p. Consumpties worden verzorgd tot bij het diner, daarna worden consumpties aangerekend naar verbruik tot aan het ontbijt.

Vergaderen met belevenis

Wilt u iets speciaals? Een vergadering met een beleving? Wij kunnen bijvoorbeeld voor u regelen dat er bootjes voor jullie klaar liggen met of zonder kapitein zodat jullie de Linge vanaf het water kunnen beleven.  Kijk naar wat er allemaal mogelijk is op onze belevenis pagina >> belevenis

Over ons

Hotel aan de Linge is een prachtig hotel gelegen aan de gelijknamige rivier de Linge. Je kunt bij ons terecht voor overnachtingen, vergaderingen met een belevenis en voor heerlijke gerechten in ons restaurant of loungen op ons prachtige nieuwe terras. Wij, Gerda en Marco Kruger, hopen je snel te mogen ontmoeten!