Vergaderen

aan de Linge

Bij ons bestaat de mogelijkheid om in groepen van 10 tot 25/30 personen te vergaderen, zowel per dagdeel of tot meerdere dagen, met overnachtingen en volledige verzorging. Ook voor kleinere groepen beschikken wij over passende ruimtes. U kunt een pasklare aanbieding/offerte aanvragen gebaseerd op kosten per deelnemer, kosten per dagdeel, of per ruimte. Bespreek met ons wat uw wensen zijn met betrekking tot de catering, wij spelen hier graag op in.

Vergaderarrangementen

4-uurs vergaderarrangement

Een dagdeel, hele ochtend of middag vergaderen in onze plenaire vergaderruimte met uitzicht op de Linge. In de pauze kunt u op het terras kijken naar de vele (water) vogels en genieten van hun vreedzame gekwaak en gekwetter. Koffie, thee, water en lekkernijen hebben wij voor u klaar gezet. Gebruik van flipover, whiteboard, beamer, flatscreen en Wi-Fi.

Vanaf €27,50 p.p.

8-uurs vergaderarrangement

Jullie beschikken 2 dagdelen (hele dag) over de plenaire vergaderruimte. Op het ruime balkon met diverse zitjes kunnen jullie in de pauze de Linge van nog dichterbij beleven. Koffie, thee , water en lekkernijen staan voor jullie klaar, En tussen de middag verzorgen wij een heerlijke lunch met verse producten Gebruik van flipover, whiteboard, beamer, flatscreen en Wi-Fi. Parkeren is gratis.

Vanaf €50,00 p.p.

12-uurs vergaderarrangement

Drie dagdelen ochtend,middag en avond vergaderen in onze plenaire vergaderruimte met uitzicht op de Linge. In de pauze kunt u op het terras kijken naar de vele (water) vogels en genieten van hun vreedzame gekwaak en gekwetter. Koffie, thee, water en lekkernijen hebben wij voor u klaar gezet. Gebruik van flipover, whiteboard, beamer, flatscreen en Wi-Fi.

Vanaf €90,00 p.p.

24-uurs vergaderarrangement

Een hele dag en avond gebruik van plenaire vergaderruimte Koffie, thee , water en lekkernijen in de vergaderruimte 1x een heerlijke lunch met verse producten Culinair 3-gangen diner van het huis Overnachting in een comfortabele hotelkamer Uitgebreid ontbijt Gebruik van flipover, whiteboard, beamer, flatscreen en Wi-Fi Gratis parkeren

Vanaf €155,00 p.p.p.n.

32-uurs vergaderarrangement

Een hele dag inclusief avond en de daaropvolgende ochtend gebruik van plenaire vergaderruimte Koffie, thee , water en lekkernijen in de vergaderruimte 1x een heerlijke lunch met verse producten Culinair 3-gangen diner van het huis Overnachting in een comfortabele hotelkamer Uitgebreid ontbijt Gebruik van flipover, whiteboard, beamer, flatscreen en Wi-Fi Gratis parkeren

Vanaf €185,00 p.p.p.n.

Bovenstaande tarieven kunnen variëren afhankelijk van specifieke wensen t.a.v. catering, verzorging en dergelijken. 

*Bij een bezetting van 2 personen per kamer, bij 1 persoon per kamer geldt een opslag van €30,- p.p. Consumpties worden verzorgd tot bij het diner, daarna worden consumpties aangerekend naar verbruik tot aan het ontbijt.

Vergaderen met belevenis

Wilt u iets speciaals? Een vergadering met een beleving? Wij kunnen bijvoorbeeld voor u regelen dat er bootjes voor jullie klaar liggen met of zonder kapitein zodat jullie de Linge vanaf het water kunnen beleven. Misschien zijn jullie in voor ets sportievers? Dan raden we jullie aan te gaan suppen! Dat is nieuw op de Lingen en erg leuk! Kijk naar wat er allemaal mogelijk is op onze belevenis pagina >> belevenis